Atom, programi që na lejon të hapim aplikacionet tona të preferuara direkt nga Lockscreen thjeshtë me një slide, përditësohet për iOS 8 dhe sjell disa risi. Dizajni i Atom është tani më minimal. Edhe animimet janë më të këndshme dhe shton një menu të ri në menunë Settings nga ku mund të modifikoni preferencat e programit.

Nga risitë e Atom për iOS 8 kemi: 
  • Një dizjan të ri në stilin e iOS 8;
  • Mundësinë për të përdorur këtë tweak me anë të Touch ID dhe kodit të sigurisë;
  • Mundësinë për të patur qasje me 6 aplikacionet e preferuara direkt nga lockscreen;
  • Përdorimin e një grabber dinamik që ndryshon ngjyrë në bazë të sfondit;
  • Animime më të shpejta;
  • Menuja settings është ridizenjuar dhe përmirësuar.


Nëse jeni të interesuar, BerryC8 mund ta shkarkoni nga repoja e BigBoss në Cydia me çmimin 1.99$. Për ta instaluar atë duhet të keni një pajisje jailbroken (guida jonë) dhe ju nevojitet interneti për ta shkarkuar. Ky tweak është kompatibël me iOS 8.0 ose një version më të ri. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment