Apple ka lëshuar versionin e dytë beta të iOS 8.3, dy javë pas lëshimit të versionit të parë. Pavarësisht se iOS 8.2 është akoma në fazën beta, Apple ka vendosur të vazhdojë punën edhe për iOS 8.3. Nga risitë e iOS 8.3 është shtuar lidhje wireless me CarPlay, një seleksionues i ri për Emoji, suporti për verifikimin në 2 hapa për llogaritë Google dhe ApplePay për Kinën.


Beta 2 i iOS 8.3 korrigjon edhe disa bug që kanë të bëjnë me CarPlay Wireless, shton suportimin për LTE Voice në rrjetin Verizon, integron rusishten, danezshe, hollandezshen, tailandesshe, turqishten dhe suedishten në asistentin vokal Siri dhe shton disa emoji të reja. Dhe një kuriozitet i vogël: Apple ka zëvendësuar emoji-n e orës me atë të AppleWatch. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment