Filma me titra Shqip është aplikacioni më i ri për iPhone i realizuar nga zhvilluesi shqiptar Arlind Pajaziti. Falë këtij aplikacioni ju mund të shikoni filmat më fundit me titra në shqip. Janë të disponueshëm rreth 3500 filma të zhanreve të ndryshëm si: Aksion, Komendi, Horror, Romancë, Fantazi, Animacion. Gjithashu, çdo ditë do të shtohen filma të rinj.

Aplikacioni Filma me titra Shqip është i disponueshëm falas në App Store. Kërkon iOS 6.0 ose një version më të ri për të punuar dhe është kompatibël me iPhone, iPad dhe iPod touch. Peshon vetëm 13.4 MB. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment