Pasi ka rinovuar portalin MSN pak muaj më parë, Microsoft ka lëshuar një në App Store aplikacionet që formojnë paketën MSN. E kemi fjalën për MSN News, MSN Sport, MSN Health & Fitness, MSN Food & Drink dhe MSN Money, të gjitha të disponueshme falas në App Store.


Me lëshimin e aplikacioneve të reja për iOS, Microsoft e ka rritur akoma më shumë ofertën e programeve të saj në platformat e konkurrencës, duke i ofruar kështu pjesës më të madhe të konsumatorëve mundësinë për të përdorur shërbimet e saj. Aplikacionet iOS lejojnë sinkronizimin me platformat e tjera, dmth Windows Phone dhe Android. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

1 comment:

  1. Edhe me lire ne http://www.gearbest.com/

    ReplyDelete