Ne shqiparët jemi përdorus mjaft të apasionuar pas produkteve Apple, të cilët dihet që kushtojnë shumë për xhepat tanë. Megjithëse shpenzojmë shumë para për të blerë një pajisje Apple, pjesa më e madhe nga ne preferon të kursejë tek aksesorët duke blerë online me çmim më të lirë. Për këtë sot kemi vendosur t'iu prezantojmë Everbuying, një dyqan kinez online që ofron aksesorë të ndryshëm për produktet Apple me çmime fabrike.

Përveç aksesorëve Apple, do të gjeni edhe aksesorë të ndryshëm për smartphone Android, kompjuter, veshmbathje dhe artikujt të ndrsyhëm, por ne do të përqëndrohemi më tepër tek aksesorët për iPhone, pasi janë ato që na interesojnë më tepër. Çmimet janë me të vërtetë të arsyeshëm dhe ne do të sjellim disa nga aksesorët më interesant sipas nesh, për të krijuar një ide.

Tailored Camera Lens Fisheye Macro and Wide Angle - 5.23€


Practical 4 in 1 Cat Design Clamp Camera Lens including Telephoto Fisheye Macro and Wide Angle - 12.18€


Yoosaa Noodle Style High Performance Earphone - 2.63€


Lightweight PC Transparent Dual Color Gradient Style Protective Case - 1.78€


Për pagesën pranohen pjesa më e madhe e kartave të kreditit që janë në qarkullim dhe Paypal për një pagesë të sigurtë. Everbuying është në aktivitet që në vitin 2006 dhe është një pikë referimi për përdoruesit kinez falë çmimeve mjaft të arsyeshme dhe mund të jetë edhe për përdoruesin shqiptar. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment