TaiG ka lëshuar një përditësim të vogël të programit që bën të mundur Jailbreak për iOS 8.1.1/8.2 beta, që tani arrin në versionin 1.0.2. Pas konfirmimit të MuscleNerd dhe testimeve tona fillestare, tani mund të bëni Jailbreak për iOS 8.1.1/8.2 pa problem. Mund të shkarkoni TaiG 1.0.2 nga kjo faqe dhe të ndiqni guidën tonë për të bërë Jailbreak. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment