Një pirat kibernetikë kinez ka instaluar me sukses platformën Windows 98 të Microsoft-it në iPhone 6 Plus-in e tij, duke përdorur një kopjues të lojërave që gjendet në App Store. Përdoruesi deklaroi që kishte arritur të instalonte këtë sistem duke përdorur iDOS, një kopjues që gjendet në App Store dhe që është zhvilluar për të luajtur lojëra klasike në iDevices. Janë shfaqur disa foto të ndryshme në internet, ku tregohet iPhone 6 Plus me sistemin Windows 98. /iPhoneAlbania

3 comments:

  1. O admin tregom ndonje mundesi se qfar te perdori ne vend tr home button sepse nuk po me funksionon si duhet.tregom ndonje tweak nga cydia

    ReplyDelete
  2. Ne ios 6 ishte zephyr, ne ios 7 activator gestures dhe auxo 2.
    Personalisht une nuk bej jailbreak me dhe per te kursyer home button, perdor assistive touch qe e ka vete ios pa jailbreak tek settings/accessibility/assistive touch dhe mbaron pune edhe per butonin lock.
    Tung

    ReplyDelete