Apple sa po ka njoftuar për disponueshmërinë e një programi të ri për të krijuar aplikacione për Apple Watch. Së bashku me këtë program, është lëshuar edhe versioni i parë beta i iOS 8.2. Veçoritë e këtij versioni janë të lidhuar direkt me Apple Watch. Duke shfrytëzuar versionin e ri software, zhvilluesit mund të provojnë aplikacionet e realizuara enkas për orën e mençur.

Changelog: Karakteristikat e iOS 8.2 janë eksluzive për WatchKit, për zhvillimin e aplikacioneve kompatibël me iPhone dhe Apple Watch. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment