Apple ka lëshuar zyrtarisht iOS 8.1.1 për iPhone, iPad dhe iPod touch. Ju mund ta instaloni atë direkt nga iPhone nëpërmjet funksionit OTA, mjafton të shkoni tek Settings > General > Update Software, dhe të nisni shkarkimin. Ose mund ta instaloni me anë të kompjuterit duke lidhur pajisjen tuaj me iTunes, që ne ua këshillojmë.

Me këtë version, Apple ka bllokuar mundësinë për të bërë Jailbreak, kështu që ne ju këshillojmë të mos e instaloni iOS 8.1.1 nëse nuk doni të humbisni Jailbreak. Ky version sjell disa rregullime të vogla dhe performacë më të mirë në iPad 2 dhe iPhone 4S. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment