Shumica prej jush nuk mund të ndahet dot nga smartphone apo tablet, kjo për arsye të ndryshme. Por nëse keni një lidhje nëpërmjet internetit, atëherë ky lloj aksesori për iPad me një lodër seksi mund të jetë zgjidhja juaj. Firma Fleshlight Launchpad ka nxjerrë në treg një pajisje që mund të montohet në iPad-in tuaj.

Ky aksesor plastik në formën e vaginës mund të shërbejë që ju të bëni seks virtual me të dashurën tuaj me të cilën po flisni në Skype. Edhe pse e gjithë kjo mund të duket si një parodi qesharake, tashmë Launchpad është lëshuar në treg dhe mund të blihet për €24,95.

0 komente:

Post a Comment