OYO është një nga kompanitë botërore që prodhojnë produkte të ndryshme për iDevice, si këllufa mbrojtës, bumper etj. Këto ditë kjo kompani ka prezantuar një produkt mjaft interesant dhe inovativ, një speaker për iPhone në formë rrethore. Ky produkt quhet Ballo dhe mund të lidhet me çdo iPhone.

Speaker-i riprodhon audio në 360° dhe format e tijë janë me të vërtetë shumë inovative. Ka një sistem mono por efektet audio që do të dëgjoni duken sikur të ishte stereo duke mos lënë pa përmëndur dhe kualitetin e bass-it. Ky produkt kushton 36$ dhe mund ta blini nga këtu. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , ,

2 comments:

  1. Linku qe te çon tek faqja ku mund te blesh produktin nuk del!

    ReplyDelete
  2. Tani e rregullova. flm

    ReplyDelete