Gjatë Keynote, Apple nuk i ka dhënë çmimet e iPhone 5 për Europën. Dhe në pjesë më të madhe të Apple Store europian, nuk jepet çmimi, por e njëjta gjë nuk ka ndodhur në të gjitha shtetet. Le ti ekzaminojmë sëbashku çmimet e ndryshme, dhe të mundohemi të kuptojmë se sa mund të kushtojë iPhone 5 në Shqipëri.

Në Francë dhe Gjermani, iPhone 5 do të ketë një çmimim fillestar 679€. Duke krahasuar çmimet e iPhone 4S dhe 4 mund të shohim që këto pajisje kushtojnë më pak se në Shqipëri. Mjafton një llogaritje e vogël për të kuptuar se iPhone 5 mund të kushtojë gati 10% më shumë se në shtetet e përmendura më lart. Duke u bazuar tek këto përllogaritje, iPhone 5 në Shqipëri duhet të kushtojë 96.500 Lek për 16GB. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment