Sapo është prezantuar në Cydia, një tweak i cili vlen për iPad që ka të instaluar Jailbreak dhe përdorë Activator. Me Speero mund të menaxhojmë evenimentet dhe lajmërimet e sistemit iOS. Pra vlen pak a shumë si një SBSettings në iPhone.

Një herë që hapni këtë program, mund të kryeni shumë funksione. Mund të ekzekutoni ose të mbyllni një program, mund të startoni aksione specifike të Activator ose mund të merrni informacione mbi memorien RAM të terminalit tuaj. Tjetër funksion interesant është mbyllja e dritareve pop-up duke shtypur dy herë shpejt butonin home të iPad.

Programi lejon gjithashtu edhe menxhimin e grafikës së tij duke shkuar tek menu-ja settings nga iOS. Speero mund të shkarkohet nga repozitori i BigBoss kundrejtë shumës 0.99€. Sigurisht duhet të instaloni Jailbreak dhe ekziston vetëm për iPad. /iPhoneAlbania

Kategoritë: , , ,

0 komente:

Post a Comment