Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhone Albania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve që janë në ofertë për ditën e sotme, 8 Qershor 2012:

-Brave Ghost, nga 0.79€, falas. /iPhone, iPad
Kjo lojë mund të shkarkohet falas nga App Store për ditën e sotme.


-Frame Artist with Templates Pro, nga 3.99€, falas. /iPhone, iPad
Ky program na ofron disa forma grafike të gatshme, si psh kartolina ose kartvizita, të cila me pak modifikime mund ti personalizojmë si të duam ne. Sot mund ta shkarkoni falas këtë program.


-Kings Empire: Deluxe, nga 7.99€, falas. /iPhone, iPad
Kjo lojë i përket kategorisë së lojërave me strategji. Sot mund ta shkarkoni falas nga App Store për një periudhë të limituar.


-Aocoustic Ruler Pro, nga 1.59€, falas. /iPhone, iPad
Ky program na ofron një matës distance nëpërmjet valëve akustike që i gjeneron vetë. Sot mund ta shkarkoni falas nga App Store.


-W.E.L.D.E.R, nga 0.79€, falas. /iPhone, iPad
Kjo lojë mund të shkarkohet falas nga App Store për ditën e sotme.


-Cover Orange, nga 0.79€, falas. /iPhone
Edhe kjo lojë mund të shkarkohet falas nga App Store për ditën e sotme. Ja vlen ta provoni.


Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkarkuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund shikoni video guidën tonë nga ky link.
Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme.

0 komente:

Post a Comment