Ja ku jemi me rubrikën tonë javore, Loja e Javës. Çdo javë, Apple sugjeron një lojë për ta propozuar në vëmëndjen e përdoruesve të saj. Cannon Cat është loja e zgjedhur për këtë javë. Peshqit fluturues janë burgosur në flluskat e sapunit nga grabitqari emu! Janë të gjithë në rrezik. Vetëm ti mund të fluturosh në qiell nga një top në tjetrin. Dhe rrobat tuaj të shndritshme ka disa fuqi.Cannon Cat është një lojë 2D aventurë ku mund të fluturoni nga një top në tjetrin vetëm me një prekje. Është e thjeshtë për tu luajtur, topat, pinguinët armiq,  peshku top që kërcen dhe shumë personazhe të tjerë  i bashkohen lojës për ta bërë atë akoma më argëtuese dhe stimuluese. Cannon Cat është i disponueshëm falas në App Store dhe është kompatibël me iPhone, iPod touch dhe iPad. Kërkon iOS 4.3.0 ose më të ri. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment