Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhone Albania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve që janë në ofertë për ditën e sotme, 21 Shkurt 2012:

-Rolling Star, nga 0.79€, falas. /iPhone, iPad
Kjo lojë mund të shkarkohet falas nga App Store për ditën e sotme.

-Photo Stats, nga 0.79€, falas. /iPhone
Ky aplikacion na lejon të krijojmë statistika grafike me informacionet mbi fotografitë që kemi në iPhone.

-SuperShare, nga 1.59€, falas. /iPhone, iPad
Ky aplikacion mund të shkarkohet falas nga App Store për ditën e sotme dhe na lejon të ndajmë file nga iPhone jonë me iPad ose iPhone të tjerë nëpërmjet rrjetit WiFi ose BlueTooth.

-Sketch+, nga 1.59€, falas. /iPhone
Ky aplikacion na lejon ti shtojmë fotove tona një efekt në bardh e zi, mjaft interesant dhe tërheqës, si në figurën e poshtëme.

-Stylish Sprint, nga 0.79€, falas. /iPhone
Kjo lojë mund të shkarkohet falas nga App Store për ditën e sotme dhe për një periudhë të limituar.

-XLCamera: iPhone Edition, nga 0.79€, falas. /iPhone
Ky aplikacion na lejon të bëjmë fotografi dhe filmime me iPhone 4 ose iPad 2, në kushte të këqija drite, duke shtuar kshu efekte fotove dhe videove që bëjmë.

Ju kujtojmë që për të shkarkuar aplikacionet që janë falas në App Store nuk ka nevojë për rregjistrim me kartë krediti. Për të shkakuar në këtë mënyrë ju ftojmë të ndiqni guidën e rregjistrimit në këtë artikull ose mund shikoni video guidën tonë nga ky link.

Shënim: Çmimet dhe ofertat e përmendura në këtë artikull janë të vlefshme gjatë periudhës që janë shkruar dhe këto mund të ndryshojnë në orët e ardhshme.

2 comments:

  1. http://pastebin.com/7ZknTb2Lper baseband 04.11.08
    admin mund ta verifikoje njeri eshte fake apo jo te lutem se une s kam mundesi sot ?

    ReplyDelete
  2. del bosh ky linku.

    ReplyDelete