Kompania Amerikane Apple ka publikuar për përdoruesit e iPhone 4S manualin e përdoruesit në gjuhën shqipe, udhëzuesin me informacionet e rëndësishme në gjuhën shqipe për iPhone 4S. Këto gjera mund te shkarkohen falas ne qendrën e shkarkimeve te Apple Support. Edhe për përdoruesit e iPhone 4 si dhe iPhone 3GS, Apple mban në qendrën e shkarkimeve manualin e përdoruesit për iPhone 4 dhe iPhone 3GS në gjuhën shqipe.

Përdoruesit e iPhone 4S mund të shkarkojnë manualin e përdoruesit për iOS 5 në gjuhën shqipe falas ne adresat e meposhtme ne Qendrën e shkarkimeve:

iPhone 4S - Manuali i përdoruesit në gjuhën shqipe
Udhëzuesi i përdoruesit mund të shfaqet në iPhone duke prekur shenjën e referimit të Udhëzuesit të përdoruesit në Safari ose duke instaluar aplikacionin falas iBooks dhe shkarkuar udhëzuesin e përdoruesit nga iBookstore.
Website: http://support.apple.com/sq_AL/manuals/iphone
Download: iphone_manuali_i_perdoruesit.pdf

iPhone 4S - Udhëzues i rëndësishëm me informacione për produktin
Ky Udhëzues i rëndësishëm informacioni për produktin përmban informacione të sigurisë dhe të përdorimit, informacione rregullatore, të licencës së softuerit dhe të garancisë për iPhone-in.
Website: http://support.apple.com/sq_AL/manuals/iphone
Download: iphone_4s_important_product_information_guide_al.pdf

iPhone 4S - Majat e gishtave
Mirëserdhët në iPhone. Ky udhëzues i shpejtë ju tregon si të konfiguroni iPhone-in dhe të përdorni veçoritë e tij kryesore. Pasi ta keni vënë në punë dhe të jeni duke telefonuar, mund të mësoni edhe më shumë rreth iPhone-it në www.apple.com/iphone.
Website: http://support.apple.com/sq_AL/manuals/iphone
Download: iphone_4s_majat_e_gishtave.pdf

Përdoruesit e iPhone 4 mund të shkarkojnë Manualin i përdoruesit për iPhone 4, Udhëzuesi i rëndësishëm informacioni si dhe Majat e gishtave për iPhone 4 në gjuhën shqipe falas ne adresen e meposhtme ne Qendrën e shkarkimeve:

iPhone 4 - Manuali i përdoruesit per iOS 5.0 në gjuhën shqipe
Udhëzuesi i përdoruesit mund të shfaqet në iPhone duke prekur shenjën e referimit të Udhëzuesit të përdoruesit në Safari ose duke instaluar aplikacionin falas iBooks dhe shkarkuar udhëzuesin e përdoruesit nga iBookstore.
Website: http://support.apple.com/sq_AL/manuals/iphone
Download: iphone_manuali_i_perdoruesit.pdf

iPhone 4 - Udhëzues i rëndësishëm me informacione për produktin
Ky Udhëzues i rëndësishëm informacioni për produktin përmban informacione të sigurisë dhe të përdorimit, informacione rregullatore, të licencës së softuerit dhe të garancisë për iPhone-in.
Website: http://support.apple.com/sq_AL/manuals/iphone
Download: iPhone_4_Udhezues_i_rendesishem_informacioni_per_produktin.pdf

iPhone 4 - Majat e gishtave
Mirëserdhët në iPhone. Ky udhëzues i shpejtë ju tregon si të konfiguroni iPhone-in dhe të përdorni veçoritë e tij kryesore. Pasi ta keni vënë në punë dhe të jeni duke telefonuar, mund të mësoni edhe më shumë rreth iPhone-it në www.apple.com/iphone.
Website: http://support.apple.com/sq_AL/manuals/iphone
Download: iPhone_4_Majat_e_gishtave.pdf

Përdoruesit e iPhone 3GS mund të shkarkojnë Manualin i përdoruesit për iOS 5 si dhe Udhëzuesin i rëndësishëm informacioni për iPhone 3GS në gjuhën shqipe falas ne adresen e meposhtme ne Qendrën e shkarkimeve:

iPhone 3GS - Manuali i përdoruesit per iOS 5.0 në gjuhën shqipe
Udhëzuesi i përdoruesit mund të shfaqet në iPhone duke prekur shenjën e referimit të Udhëzuesit të përdoruesit në Safari ose duke instaluar aplikacionin falas iBooks dhe shkarkuar udhëzuesin e përdoruesit nga iBookstore.
Website: http://support.apple.com/sq_AL/manuals/iphone
Download: iphone_manuali_i_perdoruesit.pdf

iPhone 3GS - Udhëzues i rëndësishëm me informacione për produktin
Ky Udhëzues i rëndësishëm informacioni për produktin përmban informacione të sigurisë dhe të përdorimit, informacione rregullatore, të licencës së softuerit dhe të garancisë për iPhone-in.
Webseite: http://support.apple.com/sq_AL/manuals/iphone
Download: iPhone3GS_Udhezues_i_rendesishem_informacioni_per_produktin.pdf

Për shfletimin e Manualit të përdoruesit për iPhone 4S dhe iPhone 4 në gjuhën shqipe ju nevojitet aplikacioni Adobe Reader. /iPhoneAlbania

0 komente:

Post a Comment