Shumë shpesh na pyesin se si të shtojmë një repository (source) në Cydia. Shumë shpesh zhvilluesit e programeve realizojnë  repo për Cydia ku publikojnë aplikacionet e tyre. Disa janë pa pagesë dhe disa me pagesë, por shpesh edhe ato me pagesë mund të shkarkohen falas duke gjetur repon e duhur. Atëherë le të shohim si të shtojmë një Source në Cydia.

Kërkasat Minimale
iPhone të zhbllokuar (Jailbreak)
Të lidhur me internetin

Guida
1. Shkoni tek Cydia -> Manage -> Sources:
2. Klikoni tek Edit, dhe pastaj tek Add:
3. Tani vendosni adresën e repository dhe klikoni Add Source
4. Repository i shtuar do ju shfaqet në ekran

Kjo është guida, e shkurtër dhe e thjeshtë. Nëse keni ndonjë problem ose pyetje mund të lini një koment dhe autorët e blogut do ju përgjigjen menjëherë.

1 comment: