Vjen edhe përditësimi i parë i TVALB, aplikacion shqiptar që mundëson shikimin e kanaleve televezive shqiptare live dhe pa pagesë direkt nga iPhone. Janë shtuar disa kanale televezive të reja, si për shembull TV Klan. Janë shtuar edhe shumë kanale radio, pasi në versionin e pëparshëm kishte vetëm dy radio, ndërsa tani janë shtuar edhe radiot më të rëndësishme shqiptare, si Top Albania, Radio Tirana, etj... Ndërsa On demand është shtuar Portokalli.

Ja dhe lista e e kanale të reja që janë shtuar në TVALB për iPhone:
Live Tv
Klan TV, Alb Info

Radio
NRG Radio, Top Albania Radio, Radio Dashuria, Radio Sharri, Radio Tirana, Radio Jug, Radio Plus 3, Radio Kosova e Lire, Radio Merimanga, Radio Dardania, Radio Emigranti, Radio Abc, Radio Llapi, Radio Drenica, Radio Gjakova, Radio Kontakt, Radio Lushnja, Radio Vlora, Radio Kumanova, Radio Blerta, Radio Jehona, Radio Llapi, Radio Sllatina, Radio Blue Sky, Radio Presheva, Radio Drini, Radio Gurbeti, Radio Drenusha, Radio Atdheu, Radio Skandinavia, Radio Vizioni , Radio Besa , Radio Loti, Radio Malesia, Radio Maciana, Radio Diamanti, Radio Fama, Radio Parajsa, Radio Shqiponja, Radio Ferizaji , Radio Fortuna, Ilyrian radio, Radio Zeri i Shtimes, Radio Zeri i Pozheranit, Radio Mergimi

On Demand
Portokalli 1

Këto janë edhe kanalet e reja që janë shtuar në TVALB. Me përditësimin e fundit është kompletuar pothuajse si aplikacion, megjithëse mund të mungojë akoma ndonjë kanal i rëndësishëm shqiptar. Për më shumë informacion mbi aplikacionin TVALB për iPhone, ju ftojmë të lexoni recensionin e iPhone Albania këtu.

0 komente:

Post a Comment