Deri tek versioni iOS 4.3.3, Apple akoma nuk ka bërë të mundur që përdoruesit e iPhone,cfarë do lloj modeli qofshin,të kenë mundësinë të kopjojnë rubrikën e kontakteve të telefonit drejtë skedës SIM.Ndërsa të kopjosh nga skeda SIM tek rubrika telefonike e vetë telefonit,është e mundur të bëhet.
SiManager është një program i cili i bën të dyja opsionet.

Do të thotë që ëshë në gjendje të kopjojë nga iPhone tek SIM dhe nga SIM tek iphone.Ky program mund të përdoret vetëm nga përdoruesit të iphone apo ipad,të cilet e kanë Jailbreak-uar aparatin Apple,dhe është ne gjendje normale.
SiManager mund të lexojë,të shkruaj,dhe të modifikojë,memorien qe i dedikohet SIM-it.
Ky program është me të vertetë i domosdoshëm për të gjithe ata që perdorin një iphone.
Mund të shkarkohet nga Cydia dhe është pa pagese.Repo për ta instaluar nga iphone ne menyre direkte është: http://test.beyouriphone.com.

Kategoritë: ,

0 komente:

Post a Comment