Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:

Watch OS 5 u prezantua në eventin WWDC të këtij muaji  bashkë me iOS 12 dhe OS X Mojave. Sipas vlerësimeve të para, versioni 5 nuk sjell ndryshime thelbësore në grafikë por shumë funksione të reja të cilat do ta bëjnë orën inteligjente akoma më të dobishme. Në fund të artikullit ju sjellim dhe një video të realizuar nga macrumors.com, në të cilën tregohen këto funksione nga një Apple Watch.
Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:
iOS 12 sjell disa grafikë të detajuar për gjëndjen e baterisë. Sistemi i ri operativ na ofron mundësinë të shikojmë sa shpejt niveli i baterisë ka zbret gjatë ditës. Grafikët janë interaktivë dhe ofrojë disa statistika mjaft të detajuara. Statistikat e reja ndodhen në menunë Settings > Battery. Përveç detjave të konsumit për çdo aplikacione, me iOS 12 vijnë edhe dy grafikë të rinj.
Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:
iOS 12 siç e dini e ka rinovuar funksionin Do Not Disturb duke shtuar opsionin që eliminon të gjitha njoftimet gjatë gjumit. Në mëngjes, kur ky funksion nuk është më i aktivizuar automatikisht, në ekran shfaqet një tekst "Mirëmëngjes" sëbashku me parashikimet e motit. Shumë përdorues nuk arrijnë të shfaqin parashikimet e motit në ekran dhe për këtë kemi vendosur të bëjmë këtë guidë.
Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me një çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store, për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme: