Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:
Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:Para pak ditësh ju folëm për iOS 9.3.5 që rregulloi disa dobësi të rëndësishme sigurie që mund të merrnin kontrollin e telefonit tuaj. Por shumë prej jush nuk donin të shkonin tek iOS 9.3.5 pasi do te humbisnit jailbreakun. Por tani ne kemi nje zgjidhje për ju. Mjafton instalimi i një patch nga cydia.
Fillimisht hidhni këtë repo: http://maximehip.yourepo.com dhe insaloni AntiPG. Menjëherë pas instalimit ju do të jeni të mbrohtur nga malware-i. Ju këshillojmë që nëse keni jailbreak në çfarëdolloj iOS nga iOS 7 e lart ta instaloni menjëherë këtë tweak! Ju lutemi ta shpërndani këtë artikull me të njohurit tuaj ose në rrjetet sociale pasi është me shumë rëndësi.
/iPhoneAlbania
 appleios93
Para pak ditësh Apple sapo lëshoi iOS 9.3.5 për çdo iDevice. Flitet për një update të rëndësishëm sigurie.
Apple rregulloi një exploit që mundësonte spiunimin e çdo gjëje që ndodhte në iPhone  nga një spyware i krijuar nga shoqëria israelite NSO Group.  Me instalimin e tij, u bë i mundur spiunimi i mesazheve, e-maileve, kontakteve, passwordeve edhe rregjistrimi i zërit me mikrofon, me pak fjalë kontroll i plotë i pajisjes. Kjo realizohej kur përdorëuesi shtypte një link edhe në fshehtësi, pajisja e tij bëhej "Jailbreak" dhe instalohej ky spyware i rrezikshëm. Gjithashtu me disa nga këta exploit, një hacker demonstroi Jailbreak për iOS 9.3.4. 
Gjithsesi ne ju këshillojmë ta instaloni këtë update menjëherë, ose të keni kujdes tek linqet që shtypni. Nëse doni të ruani jailbreakun mund të prisni nëse në Cydia do të dalë ndonjë patch për  rregullimin e këtyre exploits. Gjithashtu nëse keni një pajisje 32-bit me ios 9.2-9.3.3 dhe doni jailbreak mos bëni update pasi ka mundësi mund të shohim ndonjë jailbreak pasi Luca Todesco është duke punuar per këtë.
Ky ishte një nga përditësimet më të rëndësishëm të Apple, për një exploit të rrezikshëm që mund të ketë qënë këtu me vite. /iPhoneAlbania

Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:
Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme:
Ja ku jemi në takimin tonë të përditshëm me rubrikën "Aplikacione në ofertë" ku do ju ofrojmë aplikacionet dhe lojërat më interesante në ofertë nga App Store, të përzgjedhura për ju nga iPhoneAlbania. Aplikacione të ndryshme falas apo me çmim më të ulët se ai i zakonshmi në App Store për një periudhë të limituar kohe. Ja dhe lista e disa aplikacioneve në ofertë për ditën e sotme: